Inboedelverzekering

Daar waar een opstalverzekering schade dekt aan 'de buitenkant' van uw huis, daar dekt een inboedelverzekering 'de binnenkant' van uw huis. Ook hier geldt dat u de keuze heeft uit een 'extra uitgebreide' en 'Optimaal' dekking. Over het algemeen wordt gekozen voor de 'Optimaal' dekking. Deze omvat naast de 'standaard' dekkingen (brand, inbraak, vandalisme, lekkage, aanrijdingen etc.) een aantal extra opties. De premie voor een inboedelverzekering is afhankelijk van woonplaats en het te verzekeren kapitaal.

Glas verzekering

Om glasschade te verzekeren dient u een extra glasverzekering af te sluiten. De premie is simpelweg afhankelijk van het aantal m2 glas in uw woning evenals het aantal kamers en type glas (dubbel glas, dakramen etc.)

Kostbaarhedenverzekering

Een aantal zaken vallen niet onder de inboedelverzekering zoals daar zijn kunst, antiek, dure fotoapparatuur, sieraden en kleding. Ondanks dat veel mensen denken dit niet nodig te hebben is het in een aantal gevallen toch verstandiger om een kostbaarhedenverzekering af te sluiten ter aanvulling op uw inboedelverzekering aangezien een standaard inboedelverzekering niet altijd toereikend is voor een aantal 'luxe' artikelen die tegenwoordig standaard aanwezig zijn in bijna ieder huishouden. (audio en video apparatuur, computers, sieraden) 

Terug naar overzicht

Corné Janssen      Zandbergen 7      5242 JB      Rosmalen      073 - 69 11 2 11      06 - 547 50 4 11

Corné Janssen
Zandbergen 7
5242 JB
Rosmalen
073 - 69 11 2 11
06 - 547 50 4 11

Webdesign Onlinq