Bromfietsverzekering

Het WA verzekeren van bromfietsen is in Nederland wettelijk verplicht volgens de Wet Aansprakelijkheid Motorrijtuigen (WAM). Naast de verplichte WA-verzekering bestaat de mogelijkheid om aanvullend de bromfiets zelf te verzekeren. Dit kan zowel tegen diefstal als volledig. E.e.a. zal afhankelijk zijn van de leeftijd van de bestuurder, alsook de portemonnee van de eigenaar.

Quentin Hypotheken kan bromfietsen, evenals invalidewagens in volmacht verzekeren. Dit betekent dat wij alles zelf binnenshuis voor u regelen, daardoor snel kunnen handelen en veel service kunnen geven. Vooral ook wanneer er zich een probleem mocht voordoen. Ook de schadebehandeling wordt bij Quentin Hypotheken binnenshuis geregeld. Hierdoor zijn de lijnen kort en kan e.e.a. snel worden geregeld.

Belangrijke punten van de bromfietsverzekering:

  • Met inbouw van een "Datatag" wordt een speciaal tarief gehanteerd.
  • Vaste jaarlijkse vervaldatum: 1 mei.
  • Ruime mogelijkheden voor "klassiekers".
  • Vlotte en correcte schadebehandeling door eigen schadeafdeling.
  • Uitstekende service.

U kunt kiezen uit de volgende dekkingen:

Wettelijke aansprakelijkheid

Hierbij wordt de schade die u toebrengt aan anderen volledig vergoed. Het uitgangspunt voor de premie is de versnelling van de bromfiets. We kennen de "versnellers", de automaat, de zoemfietsen (Spartamet e.d.) en de invalidewagens. Brommobielen, -carriers en -auto's zijn niet verzekerbaar! Tevens zijn niet verzekerbaar bromfietsen, die door wijzigingen in de standaarduitvoering een hogere snelheid kunnen bereiken dan het wettelijk toegestane maximum en bromfietsen die worden gebruikt voor bestel- en koeriersdiensten.

Diefstal

Deze aanvullende dekking kan voor alle bromfietsen, behalve invalidewagens met een catalogusprijs tot EUR 2.500,-. Daarboven dienen premie en voorwaarden te worden aangevraagd.

Volledig casco

Deze aanvullende dekking kan voor alle typen bromfietsen op basis van "All Risks". Het uitgangspunt voor de premie is de volledige catalogusprijs met een catalogusprijs tot EUR 2.500,-. Daarboven dienen premie en voorwaarden te worden aangevraagd.

Wij raden u dringend aan om naast de bromfietsverzekering aanvullend te kiezen voor een rechtsbijstand- en een ongevallenverzekering voor opzittenden.

Terug naar overzicht

Corné Janssen      Zandbergen 7      5242 JB      Rosmalen      073 - 69 11 2 11      06 - 547 50 4 11

Corné Janssen
Zandbergen 7
5242 JB
Rosmalen
073 - 69 11 2 11
06 - 547 50 4 11

Webdesign Onlinq