Annuleringsverzekering

U boekt een vakantie ruim op tijd. Maar in de periode daarna kan er iets gebeuren waardoor de reis uitgesteld of zelfs geannuleerd moet worden. De reisorganisatie berekent hiervoor kosten, soms tot wel 100% van de reissom. Met de Annuleringsverzekering bent u beschermd tegen deze annuleringskosten.

Ook hebt u met deze verzekering recht op vergoeding voor eventuele ongenoten reisdagen doordat u bijvoorbeeld door vertraging te laat op uw bestemming komt, maar ook als u genoodzaakt bent uw reis af te breken.

U kunt de annuleringsverzekering afstemmen op uw persoonlijke situatie. Mogelijk bent u voor uw vakantie aangewezen op iemand die uw taken waarneemt, zoals een zakelijk waarnemer of een verzorger van uw huis, huisdieren of planten. U kunt dan de eventuele uitval van de waarnemer meeverzekeren op de annuleringsverzekering. Het is zelfs mogelijk om meerdere waarnemers te verzekeren.

Afsluiten?

Doe dit zo snel mogelijk na het boeken van uw reis of het reserveren van uw hotel of vakantiewoning, maar in ieder geval binnen 7 dagen na de reservering/boeking. U voorkomt hiermee dat wanneer u langer dan 7 dagen wacht de gevolgen van gebeurtenissen in verband met bestaande ziekten, afwijkingen of aandoeningen van de verzekering zijn uitgesloten.

Terug naar overzicht

Corné Janssen      Zandbergen 7      5242 JB      Rosmalen      073 - 69 11 2 11      06 - 547 50 4 11

Corné Janssen
Zandbergen 7
5242 JB
Rosmalen
073 - 69 11 2 11
06 - 547 50 4 11

Webdesign Onlinq